Politi undersøger båd i Københavns Havn efter voldshændelse

Københavns Politi har mandag formiddag arbejdet massivt på en båd i Københavns Havn. Ifølge politiet anses båden for at være et gerningssted.

En mindre sejlbåd, uden hverken mast eller sejl, har mandag formiddag været genstand for politiets opmærksomhed.

Men selvom der har været både patruljer og teknikere på båden, er der ikke meget at fortælle, lyder det fra Københavns Politi. 

- Der er ikke så meget at sige lige til den sag. Vi ville gerne snakke med dem, som var på og omkring båden i forbindelse med en voldshændelse, fortæller Carsten Reenberg, der er vagtchef hos Københavns Politi.

Politiet modtog en anmeldelse mandag morgen omkring klokken 8 om, at noget var helt skævt på en båd, som ligger fortøjret på en bådeplads nær Fisketorvet i Sydhavnen.

Her ses politiet nær båden, der ligger fortøjret i Sydhavn nær Fisketorvet.
Her ses politiet nær båden, der ligger fortøjret i Sydhavn nær Fisketorvet.
Foto: Local Eyes

- Der har været noget uorden af en art på den båd. Og noget håndgemæng ender med, at en person ryger over bord og i vandet. 

- Nu er vi ved at finde ud af, hvad der skulle have ligget bag - og så må vi se, hvad der kommer ud af det, siger Carsten Reenberg til TV 2 Lorry.

Personen, der røg over bord, kom desuden i land igen af egen kraft. Hvorvidt personen er anmelderen, ønsker Københavns Politi ikke at oplyse. 

Politiet har nu fået fat i de parter, som var tilknyttet hændelsen i Sydhavn mandag morgen.

- Meldingen gik på, at der var fire parter - og vi har fat i alle fire. Så nu må afhøringer klarlægge, hvad der er op og ned her, siger vagtchef Carsten Reenberg.

Vagtchefen oplyser desuden, at Københavns Politi ikke længere arbejder på eller nær båden i Sydhavn længere. 

Båden ligger fortøjret i Sydhavn nær Fisketorvet.
Båden ligger fortøjret i Sydhavn nær Fisketorvet.
Foto: Local Eyes

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik