Politi advarer mæglere om designtyve

Hvert fjerde designer-indbrud begås i et hus, der er annonceret til salg på internettet. Samtidig finder politiet jævnligt lister og oversigter, hvor indbrudstyve har noteret, hvor designermøblerne kan findes i villaer til salg. Derfor rækker Nordsjællands Politi nu hånden ud til ejendomsmæglerne for at få dem til at rådgive deres kunder bedre, skriver Frederiksborg Amts Avis, mandag.

- Annoncering på nettet bliver stadig mere avanceret med billeder og 360 graders fremvisning. Det er et område, hvor internettet de sidste ti år har skabt nye markedsføringsmetoder. Det er en fordel, når man skal sælge, men det skaber det særlige problem, som politiet må reagere på, siger politidirektør Thorkild Fogde fra Nordsjællands Politi.
Politidirektøren har sendt et brev ud til samtlige ejendomsmæglere i Nordsjælland. Heri opfordrer han til, at mæglerne råder deres kunder til at fjerne designermøblerne, inden der skal tages billeder til annoncer, eller helt afholder sig fra at skrive adressen på huset.
Den opfordring synes ejendomsmægler Helle Skovby fra Vedbæk godt om.
- Man er så optaget af at tilfredsstille købers behov. Men sælger er også en forbruger. Vi mener, at man udleverer folks hjem ved at lægge fotos af hele huset ud på internettet, siger Helle Skovby.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere