Politi: 16-årig ville dræbe i Folkets Park

En politianklager udvider sigtelsen mod en 16-årig, der stak jysk turist med kniv på Nørrebro i maj.

Københavns Politi har udvidet sigtelsen mod en 16-årig dreng, der er sigtet for et brutalt knivoverfald i Folkets Park på Nørrebro i København i begyndelsen af maj.

I forbindelse med en forlængelse af hans varetægtsfængsling er sigtelsen mod ham udvidet fra grov vold til nu at handle om drabsforsøg. Det oplyser anklager Louise Hansen til politiken.dk.

Ved overfaldet blev fire jyske turister hevet ud af deres Mercedes og angrebet af en gruppe på 10-12 personer, formentlig alle teenagedrenge fra kvarteret.

En af jyderne, en 22-årig mand, blev såret af flere knivstik og var en overgang i livsfare. De tre andre blev ikke stukket, men både slået og sparket. Det var tilsyneladende umotiveret, at de fire jyder, der havde været til koncert i København, blev overfaldet. Politiet har en teori om, at de måske er blevet forvekslet med medlemmer af rockergruppen Hells Angels' støttegruppe AK81.

Den 16-årige, der er kendt i miljøet omkring Folkets Park, blev anholdt kort efter og sigtet for knivstikkeriet, der altså nu vurderes som et drabsforsøg. Det er foreløbig ikke lykkedes politiet at anholde hans mulige medgerningsmænd.

Kort efter det brutale overfald i Folkets Park meddelte Københavns Politi, at Nørrebro igen vil få en lokal politistation.
Den kommer dog ikke til at ligge i nærheden af parken på indre Nørrebro, men derimod i Hermodsgade, der ligger mellem Jagtvej og Bispebjerg Station.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik