Pisserenden: Gadefest for flygtninge en succes

Gadefest i Indre By giver over 90.000 til Dansk Flygtningehjælp.

90.000 kroner plus det løse. Så mange penge har en beboerforening i Indre By samlet ind til Dansk Flygtningehjælp via en nylig afholdt gadefest.

Det fremgår en pressemeddelelse, TV 2 Lorry har modtaget søndag.

Gadefesten fandt sted lørdag d. 19. september. Her optrådte navne som Dodo & the Dodos, Wafande og Cæcilie Norby.

Beboerforeningen for Nørre Kvarter, der stod bag arrangementet, er meget tilfreds med størrelsen af det beløb, der er blevet indsamlet.

- Det er mere, end jeg regnet med. Det var et arrangement, vi stablede på benene meget hurtigt. Havde det været 20.000, havde jeg også været tilfreds, siger formand for beboerforeningen Søren Rud til TV 2 Lorry.

Han oplyser, at omkring 4000-5000 mennesker deltog i gadefesten.

Søren Rud er glad og taknemmelig for, at flere kendte navne fra den danske musikscene valgte at optræde ved gadefesten.

- Vi er meget imponeret over alle de kunstnere, der havde lyst til at optræde gratis med så kort varsel. Vi begyndte først at tage kontakt til de forskellige musikere ni dage før, gadefesten løb af stablen, siger Søren Rud til TV 2 Lorry.

Lars Trier Mogensen og Reimer Bo Christensen var værter ved gadefesten, der også bød på taler af blandt andre Kai Vittrup og Henrik Nordbrandt.

- Vi er glade for at have bidraget en lille smule til at gøre livet lettere for nogle af verdens flygtninge, og på samme tid sendt et signal om, at der stadig er nogen, der mener, at der er plads til alle, siger Søren Rud til TV 2 Lorry og tilføjer:

- Her i Pisserenden har vi nogle problemer med larm om natten, men vi kom til at tænke på, at der er nogen, der har det meget, meget værre.

Gadefesten startede klokken 14.30 og varede til klokken 22.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik