Pilletyv anholdt på Hovedbanegården.

En 32-årig svensktalende mand er lørdag formiddag blevet anholdt på Københavns Hovedbanegård med stjålet medicin.

Medicinen stammer fra et tyveri på Hvidovre Hospitals skadestue tidligere lørdag. Den kan være livsfarlig i ukyndige hænder, siger Københavns Vestegns Politi.

- Skadestuen har fået en patient ind tidligt om morgenen, som pludselig bare er gået derfra uden behandling. De finder så ud af, at de mangler 12 forskellige præparater, hvoraf tre er livsfarlige, siger vagtchef Jeff Kongedam Nielsen.

- Mange af de andre præparater kan medføre lammelser, oplyser vagtchefen.

Politiet fandt frem til tyvens identitet, og kort før klokken 10 blev han anholdt på Københavns Hovedbanegård med en del af den stjålne medicin.

- Umiddelbart er alt til stede, men der kan mangle enkelte dele, og man skal være opmærksom på, hvis man er blevet tilbudt noget af en svensktalende mand med hestehale og turkis poloskjorte, fortæller vagtchefen.

- Hvis man har købt eller modtaget noget, så skal man henvende sig til Rigshospitalet med præparatet, lyder det.

Politiet beskriver yderligere manden som 178 centimeter høj, med brunt hår og med en læderhalskæde.

Misbrugere i København blev sidste år advaret af politiet mod at indtage morfin og hjertepræparater, som stammede fra et tyveri fra på Bispebjerg Hospital.

For ukyndige kunne medicinen være livsfarlig, lød advarslen fra Københavns Politi, der frygtede, at medicinen ville blive solgt til misbrugsmiljøet.

I alt blev der stjålet syv æsker med ampuller. På nogle af mærkaterne stod "Isoket: Syntetisk", "Morfin injektion", "Andrenalin" og "Digoxin."


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik