Piger truet til sex af internet-kontakt

Mand fængslet for at kontakt unge piger over internettet og lokke eller true dem til sex.

Han lokkede og truede unge piger, han mødte på internettet, til sex. Sådan lyder politiets sigtelse mod en 30-årig mand, der torsdag ved et grundlovsforhør i København blev fængslet i fire uger.

Det drejer sig om piger i både Storkøbenhavn og andre steder i landet, som manden tilsyneladende kom i kontakt med på Facebook og flere datingsider på nettet.

Nogle lokkede han med pengegaver for at få sex med dem. En 16-årig pige fra Brønshøj fik således stillet 300.000 kroner i udsigt, hvis hun gik i seng med manden. Hun fik dog aldrig pengene.

Politiet blev opmærksom på manden, da han kom i kontakt med en 13-årig pige i Slagelse. Hun blev per sms truet med, at han ville vise intime billeder af hende til hendes forældre, hvis hun ikke havde sex med ham.

- Hendes plejeforældre kunne mærke, at der var noget galt og gik hende på klingen. Da hun fortalte, hvad der foregik, valgte plejefaren at gå til politiet, fortæller Jens Møller, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi.

Plejefaren gik til politiet i september sidste år. Men først onsdag havde politiet materiale nok mod manden, der blev anholdt på sin bopæl.
Den 30-årige er foreløbig sigtet for misbrug af fire piger, men politiet mener, at han har misbrugt mindst otte piger i alderen 13-17 år.

- Desuden kan vi se, at han har været i kontakt med omkring 20 andre piger. Det er ikke sikkert, at der har været noget seksuelt i kontakten med dem, men vi arbejder på at finde frem til dem og høre, hvad der er foregået, siger Jens Møller.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik