Peter Madsens gamle ubåd er blevet undersøgt af politiet

Politiet leder fortsat efter personer, der har været ude at sejle med den drabssigtede ubådskaptajn.

Som led i at undersøge den drabssigtede ubådskaptajn Peter Madsens ageren har Københavns Politi undersøgt Madsens gamle ubåd, Freya, der ligger på bunden af Øresund.

Det skriver BT.

- Vi havde i sidste uge dykkere nede og undersøge vraget. Der var en luge der stod åben, og der er også fritidsdykkere, der fra tid til anden har været dernede, siger drabschef Jens Møller til avisen.

Politiet fandt intet mistænkeligt på ubåden, som Peter Madsen dykkede med for første gang i 2002. Projektet endte i et juridisk tovtrækkeri med en forretningsmand, der havde købt den, og i 2008 besluttede Peter Madsen at sænke den tæt ved Flakfortet i Øresund.

Vidner efterlyses fortsat

På trods af mere end 700 henvendelser fra borgere i sagen efterlyser politiet fortsat vidner, der har været ude at sejle i ubåd med Peter Madsen.

Peter Madsen er indtil videre varetægtsfængslet frem til 5. september på en begrundet mistanke om, at han er skyldig i uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder.

Det er endnu uvist, hvornår politiet vil kræve fængslingen forlænget, men politiet har allerede meldt ud, at sigtelsen mod Peter Madsen vil blive udvidet, så den også omfatter usømmelig omgang med lig. Det skete efter at Kim Walls lig blev fundet uden arme, ben og hoved. 

Politiet oplyser på Twitter, at onsdagens efterøsgning ikke gav noget resultat.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik