Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Personpåkørsel giver forlænget rejsetid i eftermiddag

En mand er blevet påkørt mandag eftermiddag på Østerport Station i København. Forlænget rejsetid forventes på flere S-togslinjer.

Opdateret kl. 20.10: 

Det var en 15-årig dreng, der i eftermiddag blev påkørt på Østerport Station. Drengens tilstand er fortsat ukendt, men påkørslen fik togene til at holde stille i tre kvarter i eftermiddagens myldretid.

- - -

En mand er mandag eftermiddag blevet påkørt af et tog på Østerport Station, oplyser vagtchef Lars Westerweel, Københavns Politi til Ritzau.

Påkørslen påvirker togtrafikken i myldretiden. Omkring klokken 16 oplyser DSB, at der ikke kører S-tog mellem Københavns Hovedbanegård og Svanemøllen Station, og flere S-togslinjer forventes at have forlængede rejsetider mandag eftermiddag. 

Der er ikke oplysninger om, hvor lang tid der vil gå, inden togene kan komme i gang igen.

Der er heller ikke oplysninger om de nærmere omstændigheder ved påkørslen ud over, at et tog har ramt manden, mens han stod på perronen.

Han er blevet slynget ned på skinnerne, hvor Hovedstadens Beredskab er kommet ham til undsætning. Han er i ambulance blevet kørt på sygehuset, oplyser operationschef Brian Eriksson.

Der er ikke oplysninger om den sårede mands tilstand.