To personer tilbageholdt efter nyt skyderi

Der er her til aften affyret seks skud i Københavns Nordvestkvarter. Det bekræfter Københavns Politi.To personer er tilbageholdt.

Der er kort før klokken 20 onsdag aften blevet affyret mellem fem og ti skud på Frederiksborgvej i Københavns Nordvestkvarter. Det fortæller Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

- Der er affyret nogle skud, sandsynligvis mellem fem og ti, men vi får lidt divergerende udmeldinger lige nu, siger vagtchef Kristian Aaskov.

Politiet har lige nu afspærret Frederiksborgvej fra Tomsgårdsvej til lige før Hovmestervej.

- Ingen er ramt og ingen er anholdt. Vi er lige nu ved at undersøge omstændighederne nærmere, fortæller vagtchefen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er en person set flygte fra stedet til fods. Politiet prøver lige nu at finde frem til flugtruten med hjælp fra hunde.

Politiet har efterfølgende gennemsøgt en bygning på Frimestervej. Da to personer pludselig kom ud fra bygningen, trak politiet våben og bad de to om at stille sig op af muren. De er nu tilbageholdt, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Vagtchef Kristian Aaskov bekræfter, at en bygning på Frimestervej er blevet gennemsøgt i jagten på mistænkte, og at der er minimum to personer tilbageholdt.

Det er ikke mere end to dage siden, at der blev skudt i både Husum, Bagsværd og Hvidovre.

Aftenens skudepisode er den trettende i Storkøbenhavn og på Sjælland siden 4. marts. I alt er der blev affyret omkring 100 skud på de godt to uger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik