Personer flygtet fra bilulykke - efterlod taske med hash i busk

En eller flere personer er flygtet fra et færdselsuheld med fire involverede biler på en villavej i Rødovre. Ved ulykkesstedet efterlod de en taske med hash.

Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Vestegns Politi er lørdag eftermiddag til stede i Rødovre, hvor der har været et biluheld med fire biler ved Brandholms Alle.

I forbindelse med sammenstødet er føreren af bilen og eventuelle medpassagerer flygtet fra ulykkesstedet, hvor politiet nær bilen har fundet en større mængde hash.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

- Det er rigtig nok, at vi er ude til et færdselsuheld, hvor nogen er flygtet er fra et færdselsuheld. Vi har fundet nogle genstande, der er blevet smidt i noget buskads i nærheden, og nu eftersøger vi området med hunde, siger vagtchef Kim Madsen til TV 2 Lorry omkring klokken 14.30.

En time efter oplyser Københavns Vestegns Politi, at den efterladte genstand består i en sportstaske med en større mængde hash.

- Der er fundet noget hash ude ved ulykkesstedet. Vi er stadig ved at klarlægge de nærmere detaljer omkring hændelsen, så vi ved ikke præcis hvad og hvordan det er sket, siger agtchef Torben Wittendorff til TV 2 Lorry.

Politiet arbejder i øjeblikket på stedet, hvor de er ved at afhøre nogle af de involverede.

Der er ikke foretaget anholdelser.

En sportstaske med en større mængde hash blev fundet ved ulykkesstedet. Foto: Presse-fotos.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik