Pensionist vinder 5 mio: "Jeg får ikke selv gavn af dem"

Ældre mand fra Vallensbæk vinder over fem millioner kroner. Nu vil han forsøde sin datters og børnebørns tilværelse.

Fem millioner kan i den grad forsøde tilværelsen som pensionist. Men en ældre mand i firserne fra Vallensbæk vil hellere forære sin datter størstedelen af den milliongevinst, han lige har vundet.

Manden tog i sidste uge en tur i Føtex, hvor han købte han en Vikinglotto-kupon med Joker.

Det viste sig at være en rigtig god idé. Kuponen endte nemlig med at gøre ham hele 5.173.270 kroner rigere, oplyser Danske Spil.

- Det er jo virkelig mange penge, så det er meget spændende. Selvom jeg jo ikke selv får gavn af dem, siger den ældre herre til Danske Spil.

Vil bruge lidt på at rejse

Manden vil måske bruge nogle af pengene på at rejse lidt, men ellers vil han sørge for, at hans datter får det meste af gevinsten.

- Hvor jeg nok tager det ret stille og roligt, så er min datter meget, meget glad. Hun har været igennem en svær tid med sygdom og skilsmisse - noget som har taget hårdt på hende og hendes økonomi. Oveni har hun tre børn, hvoraf den ældste skal konfirmeres sidst på måneden. Og det koster jo en del med sådan en fest, fortæller den ældre mand og fortsætter: 

- Det er virkelig dejligt, at jeg som far kan hjælpe hende, så hun kan komme ovenpå igen – i hvert fald økonomisk. Men jeg vil også sørge for, at hun ikke bare sløser pengene væk. De skal bruges fornuftigt. Nu skal jeg bare have dem ind på kontoen, og så har jeg en advokat, der skal se på det hele, lyder det.

Gevinsten blev vundet på Joker onsdag i sidste uge, og dagen derpå efterlyste Danske Spil vinderen, der endnu ikke havde meldt sig.

Manden fra Vallensbæk blev først opmærksom på milliongevinsten, da han var en tur i kiosken for at få sin kupon tjekket.

- De sagde, at der var en gevinst på over 10.000 kroner. Og at jeg skulle i banken. Så det gjorde jeg. Og det var da en fin besked at få, at det var så meget jeg havde vundet, siger han


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik