Pendlerklage bakkes op af trafikordfører

Kystbanependlere kritiserer, at DSBFirst springer stationer over dagligt. SF's trafikordfører tvivler på, at den praksis er i orden ifølge Frederiksborg Amts Avis.

- Alt for ofte oplever man, at toget, når det er forsinket, springer stationer over eller kun kører til Nivå, så kan passagererne stå der og blomstre i yderligere 20 minutter.
Sådan lyder det i én af de 652 kommentarer fra kystbanens brugere i den analyse, som Pendlerklubben Kystbanen i går præsenterede på Christiansborg.
Og synspunktet har absolut politisk klangbund. SF's trafikordfører stillede - næsten før rapporten blev lanceret - spørgsmål til transportminister Lars Barfoed om sagen.
- Jeg vil vide, hvorvidt Kystbanens næsten daglige »springen-stationer-over« er inden for udbudsmaterialets ramme, og hvis ikke, hvad ministeren vil gøre for at sikre, at DSBFirst overholder reglerne om standsning på stationerne. Sammen med DSBFirsts udlån af togstammer til DSB til andre strækninger er det to områder, hvor jeg tvivler på, at DSBFirsts praksis er i overensstemmelse med udbuddet for kystbanen, siger Pia Olsen Dyhr.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik