Pendlerklage bakkes op af trafikordfører

Kystbanependlere kritiserer, at DSBFirst springer stationer over dagligt. SF's trafikordfører tvivler på, at den praksis er i orden ifølge Frederiksborg Amts Avis.

- Alt for ofte oplever man, at toget, når det er forsinket, springer stationer over eller kun kører til Nivå, så kan passagererne stå der og blomstre i yderligere 20 minutter.
Sådan lyder det i én af de 652 kommentarer fra kystbanens brugere i den analyse, som Pendlerklubben Kystbanen i går præsenterede på Christiansborg.
Og synspunktet har absolut politisk klangbund. SF's trafikordfører stillede - næsten før rapporten blev lanceret - spørgsmål til transportminister Lars Barfoed om sagen.
- Jeg vil vide, hvorvidt Kystbanens næsten daglige »springen-stationer-over« er inden for udbudsmaterialets ramme, og hvis ikke, hvad ministeren vil gøre for at sikre, at DSBFirst overholder reglerne om standsning på stationerne. Sammen med DSBFirsts udlån af togstammer til DSB til andre strækninger er det to områder, hvor jeg tvivler på, at DSBFirsts praksis er i overensstemmelse med udbuddet for kystbanen, siger Pia Olsen Dyhr.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185848-6-1920x1280we

playNu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

60_percent

playCoronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere