Pendlere får bedre parkeringsforhold for den tohjulede

En ny og moderne cykelparkeringskælder er blevet indviet i Lyngby. Den skal løse problemet med cykler, der er parkeret på må og få ved stationsområdet.

DSB og Lyngby-Taarbæk Kommune har bygget en ny cykelparkeringskælder med plads til 870 cykler, der er blevet indviet onsdag. 

Kælderen skal give cyklisterne bedre parkeringsforhold, så området omkring Lyngby Station aflastes for cykler. 

- Fodgængerne får også gavn af cykelparkeringskælderen, fordi det bliver nemmere at gå ved Lyngby Station, når cykler ikke længere må parkeres rundt omkring stationen, fortæller Sigurd Agersnap fra SF, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Lyngby-Taarbæk. 

Trygt og attraktivt at cykle

I cykelkælderen er der kameraovervågning, stærkt lys og høj musik. Det er altsammen noget, der skal øge trygheden for dem, der skal færdes i parkeringsområdet. 

Derudover er der pumpe, ladestationer til elcykler og informationsskærme, og to af indgangene til cykelparkeringskælderen har direkte adgang til perronerne. Se mere her: 

Lyngby Station har fået en ny cykelparkeringskælder. 

Fra kommunens side håber man, at de forbedrede forhold for de cyklende pendlere kan løsne lidt op for trafikken i det centrale Lyngby-Taarbæk.

- Når det er attraktivt at cykle, og der er bedre muligheder for at kombinere cyklen med offentlig transport, kan flere vælge at cykle, og det kan nedsætte trængsel på vejene, lyder det fra Sigurd Agersnap

Lyngby Station er en af de mest benyttede i stationer i hovedstadsområdet med cirka 35.000 rejsende. 

Sigurd Agersnap er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Lyngby-Taarbæk. Han fortæller her om den nye cykelparkeringskælder.  

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik