Passagerer strandet i Kastrup: Fly landede med røg i kabinen

185 passagerer på vej fra Sverige til Frankrig har fået et længere, uventet stop i København.

185 Norwegian-passagerer sidder fredag eftermiddag i Københavns Lufthavn og venter på et fly fra Sverige. Det skyldes, at de tidligere i dag var involveret i en sikkerhedslanding, mens de var på vej fra Stockholm til Nice. 

Det oplyser flyselskabet Norwegian til TV 2 Lorry. 

- Kaptajnen lavede en sikkerhedslanding, fordi der var røg i kabinen. Det viste sig, at røgen stammede fra en ovn, siger informationschef Daniel Kirchhoff til TV 2 Lorry. 

Brandvæsen og politi var mødt frem i lufthavnen, hvor de 185 passagerer blev gelejdet ind i busser og derefter kørt til debriefing.

- Sikkerhedslandingen foregik helt udramatisk. Passagererne er blevet debriefet af kaptajnen, og de befinder sig lige nu i terminalen i lufthavnen, siger Daniel Kirchhoff til TV 2 Lorry. 

Sikkerhedslandingen fandt sted ved 11-tiden i formiddags, og Norwegian har siden arbejdet på at finde en løsning for passagerernes videre færd. Det er nu lykkedes.

- Vi flyver et tomt fly fra Stockholm til København, og det skal flyve passagererne til Nice. Afgangen er planlagt er klokken 19.15, siger Daniel Kirchhoff til TV 2 Lorry. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik