Pas på! Firma bag cykelairbag advarer mod falsk hjemmeside

Den svenske producent af airbag-cykelhjelmen Hövding advarer mod en falsk dansk hjemmeside. Prisen er for god til at være sand.

03:08

Selvom mange fortsat cykler uden cykelhjelm er der særligt en model, som sælger som varmt brød.

Den er populær som aldrig før og især i hovedstadsområdet kører hundredevis af cyklister rundt med den smarte nye cykelairbag, der ikke ødelægger frisuren som andre klassiske cykelhjelme.

Hövding er nu begyndt at etablere sig i Danmark som den bedste hovedvagt for cyklister. Desværre er jeg ikke overrasket over, at enhver skruppelløs spiller forsøger at drage fordel af vores succes.

Fredrik Carling, Adm. direktør, Hövding

Hjelmen er en smule dyrere end andre almindelige cykelhjelme, og derfor kan man nemt blive fristet til at købe den, hvis man finder den et sted på tilbud. Men nu advarer firmaet Hövding i en pressemeddelelse mod en falsk dansk hjemmeside.

- Hövding er nu begyndt at etablere sig i Danmark som den bedste hovedvagt for cyklister. Desværre er jeg ikke overrasket over, at enhver skruppelløs spiller forsøger at drage fordel af vores succes. Vi handlede umiddelbart kort tid efter, vi fandt ud af problemet, men det er kedeligt, at kunderne allerede har lidt, siger Hödings administrerende direktør Fredrik Carling.

Ifølge virksomheden drejer det sig om hjemmesiden høvdinghjelm.dk, der sælger deres produkt med en lokkende lav pris - men også så lav, at produktet aldrig kommer frem til køberne. 

Læs også Ny trend skaber sikkerhed på cyklen uden brug af cykelhjelm

Hjemmesiden ligner Hövdings egen side og har brugt Hövdings billedmateriale.

- Hvis nogen er usikker på et køb, er de velkommen til at kontakte os eller kontakte en af ​​vores mange velrenommerede forhandlere i Danmark, siger Fredrik Carling.

Salget af Hövdings airbag til cyklister stiger kraftigt og sælges for øjeblikket i ca. 200 butikker rundt om i Danmark.

Flere og flere cykler med Hövding og i andet kvartal af året var salget mere end fordoblet i Danmark i forhold til sidste år.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik