Udvist Levakovic taget for butikstyveri i Danmark

Selvom Django Levakovic, der er bror til bandelederen Gimi Levakovic, er udvist af Danmark, er han nu anholdt for butikstyveri.

I september 2013 udviste Højesteret den nu 43-årige Django Levakovic fra Danmark for bestandig efter et groft hjemmerøveri mod en 77-årig mand i Kastrup.

Alligevel blev han torsdag anholdt i en tøjbutik i København. Det oplyser hans forsvarer, Carsten Fentz, til Ekstra Bladet.

Django Levakovic, der er bror til bandelederen Gimi Levakovic, blev anholdt efter de ansatte i butikken slog alarm for butikstyveri.

Hævder at ville besøge syg mor

Django Levakovic bor til daglig i Sverige og hævder at have overtrådt sit indrejseforbud for at besøge sin syge mor. Dermed erkender han altså overtrædelsen, som giver 20 dages fængsel, fortæller Carsten Fentz til Ekstra Bladet.

Han er i dag fredag blevet varetægtsfængslet i 12 dage i Københavns Dommervagt, hvor han er sigtet for torsdagens butikstyveri samt et andet butikstyveri i Danmark i januar. Han nægter sig skyldig i begge anklager.

Han vil blive udvist af Danmark igen, når sagen og en eventuel afsoning er overstået. 

Har dybt kriminel storebror

Django Levakovic' mere kendte storebror Gimi fik i maj sidste år Højesterets ord for, at han gerne må blive i Danmark. Den beslutning blev primært truffet med baggrund i, at han står alene med forældremyndigheden over to børn.

Den 47-årige Gimi Levakovic er sammenlagt idømt omkring ti års fængsel i 23 domme og har afsonet i nærheden af syv år og tre måneder. I 2015 blev han dømt for trusler og besiddelse af en pistol og straffet med fængsel i 1 år og 6 måneder i Østre Landsret.

I dag tæller Levakovic-familien fire generationer og omkring 45 personer i Danmark, hvor de første medlemmer indrejste i 1972.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik