Udlejer om kvinde dømt for lejemord: "Det kommer ikke bag på mig"

Erik Løth ejer den lejlighed, som Emanuela Consortini boede i. Han fortæller om tumultagtige forhold i ejendommen.

58-årige Emanuela Consortini havde voldsomme skænderier med sin kæreste, når han var på besøg i hendes lejlighed i Hellerup. Og hun råbte og skreg også ofte af ham i telefonen.

Det fortæller Erik Løth, Emanuela Consortinis underbo og udlejer i Hellerup.

Emanuela Consortini blev fredag ved retten i Lyngby idømt seks års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig for forsøg på manddrab ved at have bestilt og betalt et lejemord på sin italienske kæreste via det såkaldte mørke internet.

Bestillingen og betalingen af lejemordet skete i marts via hjemmesiden 'Crime Bay by The Chechen Mob' på det mørke internet. 

Her angav Emanuela Consortini navn og adresse på en italiensk mand fra Sicilien, ligesom hun uploadede to billeder af ham og beskrev, at han skulle dræbes i første forsøg, og at der skulle bruges lyddæmper ved drabet.

- Det, hun har gjort, er utilgiveligt. Det kommer ikke så meget bag på mig. Da jeg hørte, at der var tale om et lejemord, tænkte jeg først, at det var enten hendes kæreste eller også hendes eks-mand - og måske mig - men så ville jeg have hørt noget, tænkte jeg, siger Erik Løth til TV 2.

Han fortæller om en meget støjende lejer. 

- Hun sagde, at hun prøvede at være meget hensynsfuld, siger Erik Løth.

Råbte i telefonen

Erik Løth kunne høre støj fra lejligheden, når Emanuela Consortinis italienske kæreste var på besøg fra Italien.

- Hun har haft meget tumult med sin kæreste, når han var på besøg i Danmark, siger Erik Løth.

Han fortæller, at hun ikke nøjedes med at skændes med kæresten, når han var på besøg - parret skændtes også i kvindens bil, hvor det kunne blive så højlydt, at det kunne høres.

- Hun sad ude i sin bil og råbte i telefonen, til hun mistede stemmen, fortæller Erik Løth.

Emanuela Consortini er oprindeligt fra Catania på Sicilien i Italien, men har boet og arbejdet i Danmark i 30 år og har to voksne børn fra et tidligere ægteskab med en dansker.

Har anket dom 

Hun har anket dommen og kræver at blive frifundet.

- Jeg er en meget troende person. Og jeg ved, at retfærdigheden vil ske fyldest. Jeg har ikke gjort det, jeg er dømt for, sagde hun, da dommen faldt ved retten i Lyngby.

I løbet af retssagen mod kvinden kom der beviser frem, som peger i retning af, at kvinden under sin varetægtsfængsling havde forsøgt at annullere bestillingen.

- I hele mit liv har jeg aldrig slået en flue ihjel, jeg har den højeste respekt for livet i alle henseender. Planter, dyr og mennesker. Jeg ville aldrig kunne gøre noget voldeligt. Aldrig tage et andet menneskes liv, og jeg ville aldrig tage min elskedes liv, sagde den 58-årige kvinde.

Hendes kæreste har også afgivet forklaring i retten - parret er stadig kærester.

- Der er jo sådan set ikke sket noget, så vi fortsætter sammen, har han sagt.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik