To plastikkopper kostede 26-årig jobbet i Tivoli

Tivoli sendte efter bortvisningen en mail ud til de andre ansatte, der ifølge Jannie Toft Sørensen indikerer, at hun har taget af kassen.

To små plastikkopper kostede for nylig 26-årige Jannie Toft Sørensen jobbet som driftsleder i Tivolis Easyfood.

Det skriver Ekstra Bladet.

Kopperne, der er dekoreret med forlystelser og harlekinmønster, havde hun taget med hjem, fordi de var pæne. Men det må man ikke, blev det efterfølgende gjort klart af forlystelsesparken, fortæller hun.

- Jeg er blevet bortvist for to plastikkopper. Der er jeg sindssygt ærgerlig over, for jeg var stadig ny og har ikke vidst, hvordan reglerne egentlig var, siger Jannie Toft Sørensen til TV 2.

 
 
Foto: TV 2

Hun mener, at Tivoli har overreageret. I de tre måneder, hun har arbejdet der, har Jannie Toft Sørensen ellers oplevet det som en arbejdsplads med højt til loftet, fortæller hun.

En misvisende mail til de ansatte

Selv om bortvisningen kom meget bag på den nu tidligere driftsleder, så er det ikke det, der går den 26-årige mest på ved situationen.

Efter Jannie Toft Sørensen blev sendt hjem, underrettede Tivoli de andre medarbejdere om bortvisningen over en mail:

- Vi har desværre måttet bortvise Jannie her i torsdags på grund af manglende overholdelse af kassehåndtering, lyder det blandt andet i mailen.

En formulering, der er faldet Jannie Toft Sørensen for brystet, fordi hun mener, den er misvisende.

- Det lyder, som om jeg har taget fra kassen – og det har jeg ikke. Jeg synes, det giver et helt forkert billede af, hvad der er sket, siger hun.

Tivoli vil ikke kommentere

Det har ikke været muligt at få svar på, hvorfor Tivoli har valgt at afskedige medarbejderen og begrunde det som "overholdelse af kassehåndtering" overfor de andre ansatte.

De to kopper, der resulterede i en fyring.
De to kopper, der resulterede i en fyring.
Foto: Privatfoto.

Men til TV 2 oplyser pressechef i Tivoli Torben Plank:

- Af hensyn til medarbejderne i Tivoli udtaler vi os ikke om individuelle ansættelsesforhold eller medarbejdersager.

Var glad for at være der

Onsdag mødte Jannie Toft Sørensen op på sit lokale jobcenter til tilværelsen som arbejdsløs, efter hun nu ikke længere arbejder i forlystelsesparken, der ligger overfor Hovedbanegården i København.

- Det er rigtig ærgerligt, for jeg var glad for at være derinde. Jeg overvejede ikke, at det var tyveri, for ellers havde jeg aldrig gjort det, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik