Lyngby Boldklub forhandler for overlevelse

Bestyrelsen i Lyngby Boldklub er onsdag begyndt forhandlingerne, der skal redde klubben fra en konkursbegæring.

Det er en skæbnesvanger dag for Lyngby Boldklub.

Tidligere i januar fortalte Torben Jensen, direktør i Hellerup Finans og bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, at klubben var i så stor pengenød, at det på nuværende tidspunkt ikke var muligt at udbetale løn for januar til klubbens ansatte. 

Det har medført, at superligaklubben står over for en konkursbegæring, hvis ikke bestyrelsen får skaffet økonomi til spillerlønninger inden torsdag.

For hvis spillerne ikke modtager deres løn, vil spillernes fagforening, Spillerforeningen, indgive en konkursbegæring i løbet af den første dag i februar. Dette vil i så fald også koste Lyngby en pointstraf på seks point.

Belgisk klub har vist interesse

En konkursbegæring er naturligvis ikke et ønske i og omkring Lyngby Boldklub, og derfor er der onsdag morgen blevet indledt forhandlinger for at redde fodboldklubben. 

For at skaffe det fornødne pengebeløb, skal Lyngby Boldklub sælges. Ellers er der ikke penge til udbetalingerne i den økonomiske trængte klub.

Tidligere har sidste sæsons DM-bronzevindere forhandlet med Premier League-klubben Brighton om tilførsel af kapital, men det førte ikke noget med sig.

En ny klub fra Belgien har dog ifølge TV 2 SPORTs oplysninger meldt sig på banen, hvilket kan blive den danske fodboldklubs redning. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik