Statsministerens bror skifter parti - igen

Statsministerens bror, Knud Løkke Rasmussen, har i dag meldt sig ind i Liberal Alliance.

Liberal Alliance i Fredensborg Byråd er glade i dag: Knud Løkke Rasmussen, statsministerens bror har nemlig meldt sig ind i partiet og dermed sikret dem en ekstra plads i byrådet.

quote Vi har fra starten af byrådsperioden været enige om, hvilken retning, vi ønsker kommunen skal udvikle sig i.

Knud Løkke Rasmussen

Men mon ikke også Liberal Alliance på Christiansborg ser med glæde på, at have fået statsministerens bror ind i folden.

Knud Løkke Rasmussen siger, at indmeldelsen skyldes et godt samarbejde med Liberal Alliances medlemmer i byrådet.

- Vi har fra starten af byrådsperioden været enige om, hvilken retning, vi ønsker kommunen skal udvikle sig i. Konkret har det betydet, at vi de sidste to år har fremlagt fælles budgetforslag, hvor vi har prioriteret børn, ældre, udsatte borgere og ikke mindst en hurtigere afvikling af kommunens høje gæld, så vi for alvor kan få råd til at udvikle kommunen og lade borgerne beholde lidt flere af deres egne penge, siger Knud Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse sendt til Frederiksborg Amts Avis.

Knud Løkke Rasmussen meldte sig ud af Venstre i 2015. Siden har han været medlem af partiet Frie Liberale, indtil han nu skifter til Liberal Alliance.

Partihop er populært

En optælling fra kommunestatistik.kilokilokilo viser, at 38 andre politikere fra TV 2 Lorrys sendeområde har forladt deres parti siden seneste kommunalvalg.

Det drejer sig blandt andet om byrådsmedlem Jens Passarge fra Dragør Kommune, der i april skiftede fra Venstre til Nye Bogerlige, men to måneder efter blev smidt ud af Nye Borgerlige, fordi han stemte for en bivilling på 10.000 kroner til Venligboerne, der hjælper flygtninge med at blive integreret i Danmark. 

Nu skifter Knud Løkke Rasmussens igen parti. 

Liberal Alliance byder velkommen

Simon Emil Ammitzbøll, der er folketingsmedlem for Liberal Alliance og Økonomi- og Indenrigsminister, byder Knud Løkke Rasmussen velkommen i et tweet.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik