Jubiiiii: Her lurer ny sommerdag fredag

Sommervarme fra Mellemeuropa strømmer fortsat op over Danmark med flot og varmt vejr til følge - de fleste steder.

Som ud af det blå var det pludselig ganske sommerligt over store dele af Danmark torsdag eftermiddag med temperaturer højere end noget, der blev målt hele sidste sommer.

26,7 grader nåede det officielle termometer i Karup op på i løbet af torsdag eftermiddag.

Fredag fortsætter det flotte og varme vejr med næsten samme styrke, men varmen bliver forskudt en smule i forhold til i går. Og flere steder bliver det faktisk varmere end i går. 

Temperaturen vil toppe på omkring 24 grader midt og sidst på eftermiddagen, og det kunne meget vel være i det østlige Jylland, at man måler dagens højeste temperatur.

Varmen topper længere mod øst

I Randers målte man i går 21,7 grader som dagens højeste temperatur, og det kunne være her, at man i dag når de 24 grader.

Flere steder på Sjælland kan temperaturen dog også nærme sig 23 til 24 grader, og her havde man torsdag intet sted over 22,2 grader på de officielle termometre. 

Til gengæld bliver det køligere ved den jyske vestkyst fredag, for vinden vil langsomt dreje mod en mere sydvestlig retning, så Nordsøens noget køligere luft vil holde temperaturerne nede her.

Overordnet set bliver det dog endnu en flot og for årstiden usædvanlig varm dag. Enkelte prognoser har endda lige over 25 grader til i eftermiddag, så det kan ende med at blive årets anden sommerdag - her midt i foråret

Vi har været en tur i Frederiksberg Have, hvor folk torsdag nød den først sommerdag i 2018.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik