Irsk fan druknede inden landskamp mod Danmark - mindes med stilhed

En irsk fan, som var rejst til Danmark for at se landskamp i Aarhus, druknede søndag i København. Den afdøde æres i aftenens kamp.

Når det danske fodboldlandshold mandag aften tager imod Irland i Aarhus, indledes opgøret med et minuts stilhed. Det bekræfter DBU over for TV 2 SPORT.

Det sker, efter at en irsk fodboldfan søndag formiddag blev fundet død i København. Ifølge The Irish Times drejer det sig om en 30-årig mand, som druknede og blev fundet i vandkanten ved Havnegade. 

Det irske fodboldforbund (FAI) har udsendt et statement efter ulykken, hvori de sender deres varmeste tanker til pårørende.

- Det irske fodboldforbund har udtrykt sine dybeste kondolencer over for familien, efter en tilhænger døde i København inden UEFA Nations League-kampen mellem Danmark og Irland, lyder det fra FAI. 

Her oplyser forbundet samtidig, at de irske landsholdsspillere vil bære et sort sørgebind under kampen, og at man har ytret et ønske om at afholde et minuts stilhed inden kampen. 

Det irske fodboldforbund oplyser til sidst, at man fortsætter samarbejdet med politiet, An Garda Síochána, og udenrigsministeriet i sagen om den afdøde tilhænger.

Danmark og Irland fløjtes i gang klokken 20.45.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik