Flyselskab fyrer 278 og stopper flyvninger fra København

Det kriseramte flyselskab Jettime stopper samarbejdet med SAS og lukker dermed flyvninger fra Københavns Lufthavn. Mange hundrede medarbejdere fyres.

Mere end hver tredje medarbejder skal fyres i det danske flyselskab Jet Time i løbet af de næste ni måneder.

Det skriver branchesitet Check-In.

Krisen i flyselskabet har været længe undervejs, og i alt bliver 278 medarbejdere fyret.

- Nu tager vi de nødvendige skridt, således at Jet Time igen bliver en rentabel forretning med en forenklet forretningsmodel og kun én flytype i flåden, udtaler Jørgen Holme, administrerende direktør i Jet Time til Check-In og fortsætter:

- Det er et stort og drastisk skridt at skulle afskedige så mange loyale og dygtige medarbejdere. Det er desværre også et nødvendigt skridt, hvis Jet Time skal overleve på længere sigt.

Stopper fly fra København

Tilpasningen af forretningen betyder også, at Jet Time stopper sine flyvninger med otte turbopropfly for SAS, der har fløjet fra Københavns Lufthavn.

Jet Time flyver cirka 10 procent af SAS' afgange fra Københavns Lufthavn.

Jet Time vil i fremtiden primært have charterflyvninger. Dermed bliver der altså skåret ned på de fragtflyvninger, som netop har gravet et enormt underskud i selskabet.

I regnskabet for 2014/2015 havde Jet Time et underskud på 142 millioner kroner. Og i følge Check-In bliver underskuddet nogenlunde det samme i år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik