En dræbt og flere sårede efter knivstikkeri på åben gade i København

Den foreløbige efterforskning peger i retning af uoverensstemmelser mellem diskoteksgæster.

En person er blevet dræbt ved et knivstikkeri på åben gade nytårsnat i København. Det bekræfter Københavns Politi over for TV 2.

Tre andre blev såret - heraf én alvorligt og to lettere tilskadekomne. Tirsdag morgen er meldingen, at de alle er uden for livsfare.

Ifølge politiet har der været to episoder – én i området omkring Gothersgade og Borgergade og én ved Kultorvet.

- Det tyder indtil videre på, at det er nogle skærmydsler mellem to grupperinger, som ender med knivstikkeri, siger vicepolitiinspektør Allan Teddy Wadsworth-Hansen fra Københavns Politi.

 

Politiet er fortsat i gang med afhøringer og gerningsstedsundersøgelser og kender endnu ikke de nærmere omstændigheder ved episoderne. Men der er ikke noget, der tyder på, at det er banderelateret, forklarer vicepolitiinspektøren.

- Ud fra de indikationer, vi har indtil videre, er der tale om nogle uoverensstemmelser mellem nogle diskoteksgæster, som desværre ender med den her meget tragiske udgang, siger Allan Teddy Wadsworth-Hansen.

Efterforskningsleder hos Københavns Politi Søren Lauritsen oplyser, at en mistænkelig mand blev anholdt efter knivstikkeriet ved Gothersgade og Borgergade.

Politiet undersøger nu, om manden kan sættes i forbindelse med overfaldet. Han er således endnu ikke sigtet i sagen.

Politiet søger vidner

Ifølge TV 2s journalist Katja Mejborn Østergaard, der befinder sig i Indre By, er politiet massivt til stede i området omkring Gothersgade og Borgergade, som er afspærret - flere af betjentene er tungt bevæbnet.

Også dele af Kultorvet er afspærret tidligt tirsdag morgen, hvor kampklædt politi vogter området. En ambulance kørte klokken 05.38 fra stedet.

Politiet efterlyser vidner i sagen og kan kontaktes på telefon 114.

Politiets arbejde betød, at der i lidt over en time ikke standsede nogen metrotog ved Nørreport Station. Klokken 06.37 oplyser Metroselskabet, at metroen igen kører som normalt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik