Cecilie reddede kvinde fra at drukne: I dag er spørgsmålene mange

For en uge siden reddede Cecilie Laamanen Rosendal en kvindes liv, da kvinden forsøgte at begå selvmord. Cecilie står tilbage med spørgsmål.

24-årige Cecilie Laamanen Rosendal var på vej hjem fra en fødselsdag, da hun så en knap 40-årig kvinde, der forsøgte at begå selvmord ved at springe i Slotssøen i Hillerød.

Nu står hun tilbage med en række spørgsmål, og hun vil gerne møde kvinden, hvis liv hun har reddet.

- Jeg har fået at vide, hun har det bedre. Men jeg står tilbage med en masse spørgsmål, og jeg vil gerne møde hende og høre, hvordan hun har det. Men på grund af myndighedernes tavshedspligt har jeg ikke kunnet få så meget at vide, siger Cecilie Laamanden Rosendal til TV 2. 

Cecilie bor i København og er mor til en datter på ét år. Den dramatiske episode skete sidste lørdag morgen, da Cecilie var på vej hjem fra en fødselsdag i Hillerød.

quote Lige ved siden af Slotssøen ser jeg en kvinde, der ligger og græder meget højt

Cecilie Laamanen Rosendal

- Lige ved siden af Slotssøen ser jeg en kvinde, der ligger og græder meget højt, fortæller Cecilie Laamanen Rosendal til TV 2.

Kvinden virker påvirket af alkohol, og da Cecilie begynder at tale med hende for at spørge, hvad der er galt, bliver kvinden fortvivlet og aggressiv.

- Alting er ligemeget, og der er ikke nogen, der kan hjælpe mig, siger hun til mig, da jeg spørger, om jeg kan hjælpe hende, fortæller Cecilie. 

Hopper i Slotssøen

Kvinden løber over og hopper i Slotssøen.

quote Først kan vi ikke se kvinden, men så ser vi hende i vand til halsen

Cecilie Laamanen Rosendal

- Min telefon er gået ud, så jeg cykler over til en taxachauffør og spørger, om han vil ringe 112. Først kan vi ikke se kvinden, men så ser vi hende i vand til halsen. Vi prøver at tale hende til fornuft så godt, vi kan. Men lige pludselig forsvinder hun under vandet. Taxachaufføren sagde, jeg ikke skulle springe i vandet efter hende, fortæller Cecilie.

Men det gjorde Cecilie alligevel.

- Jeg hopper ned i vandet, og jeg finder hende og får hendes hoved over vandet. Hun trækker vejret, men jeg kan ikke komme i kontakt med hende, fortæller Cecilie.

Det lykkes hende at slæbe kvinden ud af vandet og op på en skråning ved Slotssøen, hvor hun holder fast i kvinden, til ambulancen kommer.

quote Jeg holdt hende for at hun ikke skulle glide ned til ambulancen kom

Cecilie Laamanen Rosendal

- Jeg holdt hende for at hun ikke skulle glide ned til ambulancen kom, fortæller Cecilie.

HillerødPosten skriver, at kvinden kom på hospitalet og fik en seng at få varmen i - HillerødPosten citerer Nordsjællands Politi for den oplysning og oplyser også, at Cecilie fik varmen i en Falckbil, der var kommet til stedet.

Men udover at Cecilie har fået at vide, at kvinden har fået det bedre, har hun altså endnu ikke kunnet få kontakt til kvinden, hvis liv hun har reddet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

Den Sønderjyske By

Omdiskuteret og langvarig boligsag kommer nu for retten

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere