Fire nye spor efter forsvunden 17-årig

17-årige Holger har været forsvundet i over en måned. Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde ham

Siden torsdag aften, hvor Station 2 bragte en efterlysning af 17-årige Holger fra Aarhus, har Østjyllands Politi fået fire nye henvendelser.

Den mest interessante kommer fra en person, der har set Holger på Frederiksborgvej i Københavns nordvestkvarter den 26. november i år, da det kun er fem dage siden.

Derudover har de hørt fra en person, der har set Holger i nogle shelters omkring Egå Engsø i Aarhus.

quote Folk må gerne være opmærksomme på kolonihavehuse og sommerhuse, som de ikke bruger eller ikke har lejet ud

Jeanette Løv Rasmussen, Østjyllands Politi.

Politiet har tidligere ledt i det område, da hans forældre nævnte det område som et sted, hvor Holger tidligere har opholdt sig, i forbindelse med at han er gået hjemmefra.

To andre personer mener at have set Holger i henholdsvis Brønshøj og på Skanderborgvej i Aarhus sidst i oktober omkring det tidspunkt, hvor han forsvandt.

Tjek sommerhuse

- Folk må gerne være opmærksomme på kolonihavehuse og sommerhuse, som de ikke bruger eller ikke har lejet ud, da det kunne være steder, hvor han kunne finde på at opholde sig, siger Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Holger blev meldt savnet i offentligheden den 31. oktober, og noget tid derefter fandt forældrene ud af, at deres søn havde været i Ungdomshuset i Nordvestkvarteret i København den første weekend, han var forsvundet. Forældrene har været rundt og lede efter deres søn - først i Aarhus og senere i København.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik