FC Helsingør tabte til Hobro i premierekamp

En svag start på sæsonens første kamp mod oprykkerne FC Helsingør kostede et mål i den forkerte ende, men Hobro IK viste vilje og kom stærkt igen

Søndag eftermiddag skulle man tro, at det var to vidt forskellige Hobro IK-hold, der gik på banen til henholdsvis første og anden halvleg.

For der var en verden til forskel på præstationen - og dermed også udbyttet af de to gange 45 minutters spil. Måske var det nerverne, der spillede de tøvende, gule hjemmebanehelte et puds, for i premierekampen i Superligaen gik der kun syv minutter, før gæsterne fra FC Helsingør kunne prikke bolden i nettet bag målmand Jesper Rask.

Hobro IK's storkæmpende og farlige angriber, Pål Kirkevold, gjorde ellers, hvad han kunne forrest på banen for at bringe sit hold tilbage i kampen. Langsomt fik han da også holdkammeraterne med sig, og himmerlændingene sled sig til flere angreb og chancer.

Hul på bylden

Men først 20 minutter inde i anden halvleg kom der hul på bylden. Efter overbevisende, aggressivt spil og et godt pres på FC Helsingørs bagkæde skete det for Hobro IK.

Lidt nøl i spillet mellem målmand og forsvar blev opsnappet af Pål Kirkevold lige på kanten af feltet. Han spillede den klogt videre til Martin Mikkelsen, som satte den sikkert i kassen.

Udligningen gav Hobro-spillerne blod på kanten, og indskiftede Quincy Antipas slog det sidste søm i sejrskisten i 77. minut.

Trods en nervepirrende afslutning, hvor FC Helsingør desperat forsøgte at udligne, blev det til sejr i sæsonpremieren for Hobro IK. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere