Tre af de fedeste koncerter i warm up-dagene: Souldronning, konfirmand og lummerbuks

TV 2 Lorry har i samarbejde med GAFFA samlet anmeldelserne af tre af de fedeste koncerter i warm up dagene.

Anmeldelse: Soulsangerinden og rapperen levede op til sit efternavn

Iris Gold, Roskilde Festival, Countdown

5 stjerner

Det står meget hurtigt klart, at Iris Gold er klar på party. Iført pels trods sommervarmen, med en selvtillid så stor som sin krøllede hårpragt og et hvidklædt fem personers band i ryggen ejer hun festivalpladsen fra det øjeblik, hun træder ind på scenen, der er prydet med enorme solsikker. Det kunne selvfølgelig alt sammen være lige meget, hvis hun ikke kunne performe, eller hvis sangene var substansløse, men det er absolut ikke tilfældet. 

Læs hele anmeldelsen her.

ANMELDELSE: Konfirmanddrenge med sne og rim i lommen

Sigma, Roskilde Festival, Rising

4 stjerner

Der er vitterligt ikke mange overflødige dikkedarer, idet trioen bestående af producer Telepa-T, Novum og Semphiz indtager scenen i en brandvarm eftermiddagssol. Beatet smækker af sted, og før vi ved af det, buldrer ”Frisk Valuta” fra debutalbummet af samme navn derudad, og det er i sig selv forfriskende at se konceptet tage form, som det gør.

Læs hele anmeldelsen her.

ANMELDELSE: Lovende lummerbuks fra Oslo

Jakob Ogawa, Roskilde Festival, Rising

4 stjerner

Det er musik, der er særdeles velegnet til at chille til i den sol, der stadig hænger højt over Roskilde, lige fra åbningsnummeret ”Sunshine Girl” og den efterfølgende ”All I Wanna Do” med noget, der (på den fede måde) lyder som en guitar-wah-wah-pedal, der er kommet ud af kontrol. Kun ”You and I” adskiller sig med et højere tempo, hvor Ogawa opfordrer publikum til at danse, mens et par sange midtvejs i sættet er regulære ballader.

Læs hele anmeldelsen her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik