Partifæller støtter Anna Mee: Men på dette punkt er de tavse

Alle på nær én på De Radikales kandidatliste til kommunalvalget i København bakker op om spidskandidaten.

De Radikales borgmester og spidskandidat til kommunalvalget i København, Anna Mee Allerslev, er "så langt væk fra virkeligheden", at nummer fire på partiets kandidatliste, Randi Hjortsholm, ikke kan bakke op om hende.

Men de øvrige 14 kandidater på listen bakker op om den 33-årige beskæftigelses- og integrationsborgmester, skriver Ritzau.

De færreste af de 12 kandidater, Ritzau har været i kontakt med, ønsker dog at kommentere, hvorvidt sagen om gratis leje af rådhusets hal til borgmesterens bryllupsreception var udtryk for god dømmekraft.

Henrik Nord, der er en af Allerslevs syv partifæller i Københavns Borgerrepræsentation, erklærer sin "fulde opbakning" til borgmesteren. Men adspurgt om han mener, at hun har udvist god dømmekraft, lyder svaret:

- Jeg siger, at Anna har min fulde opbakning.

Men har hun udvist god dømmekraft?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til.

Heller ikke Andreas Pourkamali, der også er medlem af borgerrepræsentationen, ønsker at kommentere Allerslevs dømmekraft. På spørgsmålet om, hvorfor han ikke ønsker det, svarer han:

- Fordi det har jeg ingen kommentarer til. Der er masser af ting i denne sag, jeg ikke synes er væsentligt at kommentere offentligt.

Anna Mee Allerslev lånte i august hallen på Københavns Rådhus til sin private bryllupsreception. Lokalet fik hun stillet til rådighed kvit og frit. Efter kritik betalte hun i denne uge 65.000 kroner for lokaleleje.

BT kunne samtidig berette, at hun i månederne op til brylluppet sendte 84 spørgsmål til kommunens embedsmænd. Blandt andet for at få prisen i bund og for at få lukket rådhuset under receptionen.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

20150610-174750-3-1920x1644we.jpg

playDansk Folkeparti reagerer på regnskabsrod for 37 millioner kroner

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere