Par har brugt 70.000 kr på Lotto-kuponer: I weekenden kom gevinsten

Efter flere år med mindre gevinster tikkede der en mail ind om en milliongevinst til et par i Roskilde.

De fleste lottospillere genkender nok følelsen af, at uanset hvor meget de spiller, udebliver den helt store gevinst. Samme følelse havde et ægtepar i Roskilde også efter de gennem årene har brugt omkring 70.000 kroner på lottokuponer.

Lige indtil der lige før sengetid tikkede en mail ind i lørdags fra Danske Spil om, at parret havde en vinderkupon med en gevinst på en million kroner:

quote Hun troede bare, at jeg ville vise hende et gammelt vrag, jeg nu skulle til at købe

50-årig lottovinder. 

- Der var en mail fra Danske Spil om, at jeg havde vundet en million på Lottos Millionærgaranti. Man tror jo ikke på det først. Men den lignede de tidligere mails, vi har fået fra dem, når vi har vundet mindre beløb, siger manden.

Manden gik med det samme ind og vækkede sin kone, der umiddelbart var temmelig irriteret over at få forstyrret nattesøvnen:

- Jeg har en stor interesse for gamle biler og bliver nemt revet med, hvis jeg ser noget interessant. Og så tænker jeg ikke lige på tidspunktet. Så hun troede bare, at jeg ville vise hende et gammelt vrag, jeg nu skulle til at købe, siger manden i 50’erne med et grin.

Holder det skjult

quote Tankerne flyver rundt om alle de ting, man pludselig har mulighed for, men samtidig er man ikke helt sikker. Det var en skør nat.

Vinderparret

Hans kone faldt dog ned, da manden fik fortalt hende om deres gevinst, selvom hun havde svært ved at tro på det:

- Det var temmelig svært at falde i søvn, må jeg indrømme. Tankerne flyver rundt om alle de ting, man pludselig har mulighed for, men samtidig er man ikke helt sikker. Det var en skør nat, lyder det.

Dagen efter fik manden så bekræftet gevinsten gennem Danske Spils kundecenter:

- Det er jo helt vildt. For ikke så længe siden sad vi og talte om, at vi skulle stoppe vores abonnement, fordi vi regnede ud, at vi nok havde brugt omkring 70.000 kroner gennem tiden. Men det viste sig jo at være en god investering, så nu stopper vi ikke foreløbig, lyder det fra parret.

Parret har dog besluttet ikke at fortælle om gevinsten til nogen, ikke engang deres egne børn, af frygt for at nogen i familien eller vennekredsen bliver misundelige, hvis de får nys om pengepræmien. I stedet vil de bruge pengene på at renovere sommerhuset, betale gæld af, en længere eksotisk rejse og en ekstra god konfirmation til sommer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Julemad

playGod julesamvittighed: Syv råd til at undgå madspild i julen

Frelsens Hær

playRekordmange har søgt om julehjælp i år - men Frelsens Hær mister vigtig indtægtskilde

indbrud i vinhandel kokkedal

Vinhandler fik stjålet for flere millioner kroners champagne i spektakulært indbrud

Black Friday

Guide: Sådan får du mest ud af Black Friday

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere