Par bruger 30.000 kr. på at finde hunden Arvid

Dusør på 10.000 kroner, helikopterflyvning og spots i radioen. Det er bare et par af de tiltag kæresteparret Jesper Sørensen og Sine Schiøtt Kieffer har gjort for at finde deres forsvundne hund, Arvid. Det skriver DAGBLADET Køge.

15 måneder gamle Arvid løb for 10 dage siden væk sammen med sin mor fra parrets have i Havdrup. Arvids mor vendte tilbage med sår og skrammer, sandsynligvis efter at være blevet ramt af en bil, men Arvid har ejerne ikke set skyggen af siden.
- Vi har indtil videre brugt omkring 30.000 kroner på eftersøgningen. Oveni det kommer dusøren, som vi endnu ikke har kunnet give til nogen, siger Jesper Sørensen og forklarer, at der selvfølgelig er et loft for, hvor meget de vil bruge i forsøget på at finde Arvid, men præcis hvad loftet er, har de endnu ikke taget stilling til.
Eftersøgningen fortsætter, selv om der efterhånden er gået en del dage siden Arvids forsvinden.
- I går var vi ude med tre biler og lede efter ham. Men vi overvejer at få fat i en natkikkert og lave nateftersøgning i stedet, siger Jesper Sørensen, der håber, at han snart får et opkald om, hvor Arvid befinder sig.

- Vi har ikke nogle børn, så for os er hundene vores børn, forklarer Jesper Sørensen om den store indsats, de har lagt i at finde hunden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik