Paludans Stram Kurs får forbud mod at demonstrere i Bagsværd fredag

Rasmus Paludan har annonceret demonstration fredag i Gladsaxe Kommune. Nu har politiet forbudt den.

Hadprædikanten Rasmus Paludans planlagte optrin fredag i Bagsværd kommer ikke til at finde sted.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har udstedt et forbud til Paludans Stram Kurs mod at demonstrere i politikredsen frem til den 20. april klokken 08.00.

Politikredsen har truffet beslutningen ud fra vurderingen, at der ved demonstrationer fra Stram Kurs ved Rasmus Paludan kunne befrygtes fare for den offentlige fred herunder for Rasmus Paludans sikkerhed.

- Vi følger udviklingen tæt og nøje og har vurderet demonstrationen i forhold til et samlet lokalt situationsbillede. Vi vurderer desværre, at en ny Stram Kurs-demonstration i den nuværende situation og med det aktuelle trusselsniveau fortsat kan bringe den offentlige fred og Rasmus Paludans sikkerhed i fare. Derfor har vi følt os nødsaget til at forbyde demonstrationen, siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.

Det er anden gang, politikredsen udsteder et forbud mod demonstration til Paludan. Et tidligere forbud udløb dog torsdag klokken 11.00.

Gruppen Stram Kurs med den stærkt kontroversielle hadprædikant Rasmus Paludan i spidsen havde bebudet fire nye demonstrationer i løbet af påskedagene.

Fredag klokken 11.00 havde han annonceret en demonstration i Bagsværd ved Værebro.

Paludan har også annonceret en demonstration foran Hundige Storcenter fredag klokken 18.00. Denne ligger i Midt- og Vestsjællands Politikreds, der endnu har meddelt forbud til Rasmus Paludan.

Lørdag er der planlagt en demonstration i Herning og søndag i Thisted.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik