Pakkebud skræmte livet af 14-årig: Politiet jog speederen i bund

En bekymret far slog alarm, da hans teenagedatter ringede og fortalte, at hun havde låst sig inde på toilettet.

- I tirsdags omkring klokken 13 modtog vi et af den slags opkald, der fik os til at træde lidt ekstra hårdt på speederen for at komme frem til den adresse, anmeldelsen omhandlede.

Sådan indleder Nordsjællands Politi et opslag på Facebook.

Her fortæller de om en episode, der forleden udspillede sig i Ølstykke, og som involverede et mistænkeligt pakkebud, en skrækslagen teenagepige, der var alene hjemme, samt hendes bekymrede far.

Sidstnævnte havde ringet til politiet på vegne af sin 14-årige datter. Hun havde ringet til ham og fortalt, at hun sad og gemte sig på familiens aflåste toilet i hjemmet i Ølstykke.

Pige havde låst sig inde, fordi en fremmed mand listede rundt om boligen og forsøgte at komme ind under påskud af at skulle aflevere en pakke.

Politiet ræsede til stedet

Pigen fandt mandens opførsel så mistænkelig, at politiet ”ræsede til stedet så hurtigt som patruljebil, remmer og tøj kunne holde,” som de selv formulerer det.

Da politiet kort efter ankom til adressen, kunne de dog ånde lettet op. Der var således tale om et helt legalt forhold. 

- Der var nemlig tale om et pakkebud, som blot var meget ihærdig for at aflevere pakken et sikkert sted, og pigen kunne derfor ånde lettet op, mens vi kunne køre fra stedet igen i en noget mere moderat hastighed og med en noget mere moderat puls, skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

Nordsjællands Politi understreger, at det er helt i orden at kontakte dem, selvom situationen sidenhen viser sig at være noget andet end først antaget.

- Og skulle du selv bemærke noget mistænkeligt, sidder vi naturligvis klar til også at høre fra dig. Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, opfordrer Nordsjællands Politi.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik