Özlem planlægger studietur for Joachim B.

Joachim B. Olsen og resten af Liberal Alliance kan snart komme på tur med SF's Özlem Cekic.

Socialordfører Özlem Cekic (SF) vil åbne øjnene på Liberal Alliances medlemmer ved at tage dem på en studietur til virkeligheden.
Her skal de opleve, hvordan de sværest stillede i Danmark klarer hverdagen, oplyser SF'eren. Hun går mandag i gang med at arrangere studieturen.
Joachim B. Olsen (LA) satte fredag sindene i kog hos mange, da han skrev på sin blog, at der ikke findes fattigdom i Danmark.
Det fik Özlem Cekic til at reagere og invitere kuglestøderen på tur.
- Det kunne være fedt at tage på studietur til virkeligheden. Invitationen er faktisk til hele Liberal Alliances gruppe, siger Özlem Cekic.
Målet er, at Liberal Alliance skal opleve familier, der er ramt af fattigdomsydelser. Men det skal være frivilligt for familierne at deltage.
- Nu skal jeg finde nogle familier, der vil have besøg af ham. Men det skal være af egen fri vilje, for Joachim B. Olsen har jo ikke lagt op til en dialog på den mest værdige måde, fortæller Özlem Cekic.
Hun har forståelse for, at kuglestøderen ikke kender nogen fattige, og hun mener derfor, at det er meget fornemt, at han tager imod tilbuddet.
- Jeg synes, det er rigtig flot, at han tager imod invitationen. Hvis jeg kan være med til, at han kan komme tættere på virkeligheden, så er det et privilegium. Det er en fantastisk mulighed, siger hun.
Joachim B. Olsen forstår ikke, hvorfor staten skal hjælpe, når nogen har det svært.
- Vi har verdens højeste overførselsindkomster. Hvor er det personlige ansvar henne, udtalte han lørdag.
Ifølge Joachim B. Olsen har familier på overførselsindkomst 12.000 til rådighed, når husleje, el og udgift til daginstitution er betalt.
Özlem Cekic mener dog, at tallet er misvisende, da det ikke indeholder udgifter til tøj, forsikring, transport, mad, fritid, licens og telefon.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik