OVERBLIK: Så mange er anholdt i sagen om trippeldrabet

Københavns Politi ønskede ved aktionens start mandag at anholde seks fokuspersoner. Ved aktionens slutning var dobbelt så mange i politiets varetægt.

I morgen bliver seks personer fremstillet Grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i sagen om tre likvideringer i en lejlighed på Frederiksberg.

I dag gennemførte Københavns Politi en større aktion i tilknytning til sagen om trippeldrabet på Frederiksberg, der fordelte sig på 13 adresser på Sjælland.

Politiaktionen er det seneste nye i den bestialske sag der startede den 11. november 2015. Her blev tre mænd med alderen 19, 23 og 24 år brutalt likvideret med et haglgevær og en pistol, mens de lå og sov.

Gerningsmændene blev aldrig fundet, men flere vidner så personer på det stillads, som omgav bygningen på Frederiksbergvejen Claus Paulsens vej, i de sene nattetimer den 11. november.

I opgangen bevidende flere også, at de hørte brag fra lejligheden, hvor de tre mænd senere blev fundet døde - på senge og madrasser, angiveligt mens de sov.

Under dagens anholdelsesaktion gik Københavns Politi konkret efter seks såkaldte 'fokuspersoner'. Fem af fokuspersonerne relateret til rockergruppen Bandidos og alle seks blev i dag anholdt.

Foruden de seks planlagte anholdelser blev der under anholdelsesaktionen anholdt yderligere seks personer. Der er her tale om fem mænd og en kvinde, som alle sigtes for forskellige våbenovertrædelser.

I alt er 12 personer blevet anholdt under dagens aktion.

På to af de undersøgte adresser har politiet desuden fundet en riffel og et haglgevær, som ikke menes at have til relation til drabsefterforskningen.

I en pressemeddelelse, som politiet har udsendt mandag aften, fremgår det, at dagens ransagninger desuden har medført fund af flere effekter, som der kan have betydning for den videre efterforskning.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik