Over 100 nye lejligheder på vej til Roskilde

Om godt et år står 121 nye lejligheder klar i Roskilde - tæt på centrum. Det samlede beboelsesareal er på knap 9.000 kvadratmeter.

Danmarks tredjestørste pensionsselskab, Sampension, har netop købt en ny ejendom med 121 lejligheder, som er ved at blive bygget i den sydlige del af Roskilde - tæt på byens centrum.

Det oplyser pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

- Lejlighederne tilgodeser mange målgruppers behov, og så er beliggenheden med få minutters gang til Roskilde station attraktiv, siger Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension.

Han fremhæver, at Roskilde er Danmarks 10. største by og en veletableret handels- og universitetsby med en forventet befolkningstilvækst frem mod 2028 på 6,4 procent, hvilket ligger pænt over landsgennemsnittet. 

- Sammenholdt med en moderat byggeaktivitet forudser vi et stigende behov for nye boliger i området både på kort og mellemlangt sigt, siger Henrik Olejasz Larsen.

Solgt for trecifret millionbeløb

Sælger er projekt- og ejendomsudviklingskoncernen FB Gruppen, og overtagelsen er aftalt til 1. december 2019, hvor ejendommen forventes klar til indflytning.

Prisen er et trecifret millionbeløb.

- Roskilde Kommune er populær for borgere i alle aldersklasser og behovet for boliger er derfor stort, siger administrerende direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen A/S.

- Det glæder os at kunne bidrage med et kvalitetsprojekt, der gør det muligt at få en bolig tæt på bymidten og centralt ved station og indkøbsfaciliteter,

FB Gruppen står også bag rækkehusbebyggelsen Himmelev Have, ungdomsboligerne Noden på Musicon og det nye stadion, der er under udvikling i Rådmandshaven midt i Roskilde.

44-101 kvm store lejligheder med altan

Lejlighederne på Søndre Ringvej bliver på 44-101 kvadratmeter med altan, fordelt på to til fire værelser. Ejendommen opføres som fire sammenhængende bygninger med fire til fem etager.

Der vil desuden være parkeringskælder med 57 pladser samt knap 100 p-pladser i det åbne terræn. Det er vurderingen, at netop denne type lejligheder henvender sig til både unge, ældre, par, singler og unge familier.

Skitseillustration af ejendommen Ved Ringen 3-17.
Skitseillustration af ejendommen Ved Ringen 3-17.
Foto: Sampension - pressefoto

Ejendommen opføres på adressen Ved Ringen 3-17 og lejlighederne vil blive lejet ud. Det samlede beboelsesareal i ejendommen er på knap 9.000 kvadratmeter.

Sampensions kunder har fortrinsret til at leje sig ind i de 30 beboelsesejendomme, som pensionsselskabet ejer. Den regel vil naturligvis også gælde for den nye ejendom i Roskilde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik