Otte rockere anholdt for designerindbrud

Bandidos-rockere er gået efter designermøbler, som kan ses på ejendomsmægleres fotos af huse til salg.

En gruppe mænd fra rockermiljøet har haft travlt med at gå på rov efter designermøbler i Nordsjælland, på Frederiksberg og i København.
Det hævder politiet, der tirsdag har anholdt otte mænd med forbindelse til Bandidos.
Deres speciale har været at kigge meget opmærksomt på ejendomsmægleres billeder af huse, der er til salg. Derefter er der begået indbrud i boligerne, mener Nordsjællands Politi.
- Vi mener at have afdækket en nøje organisering. Nogle har begået indbruddene, andre har taget sig af opbevaring, og en tredje gruppe har sørget for salget via auktionshuse på nettet, siger politiinspektør Karl Erik Agerbo.
I en måneds tid har en gruppe betjente fulgt de mistænkte rockere, og i den korte tid er det blevet til 12 indbrud.
- Vi mener, at der i perioder faktisk er begået et indbrud om dagen. Det er i hvert fald det billede, vi har set, siger politiinspektøren.
Opklaringen skyldes indsatsen fra en gruppe betjente, der er samlet fra fem politikredse.
Politicheferne besluttede tidligere på sommeren at sætte kraftigere ind mod organiseret indbrudstyveri, og anholdelsen af rockerne er fællesgruppens anden aktion.
De otte rockere er i alderen fra 47 til 23 år. De fleste er i 20'erne.
Alle vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør torsdag morgen.
At rockere har et godt øje til ejendomsmarkedet og udnytter materialet fra ejendomsmæglerne, er der set flere eksempler på.
Tidligere på sommeren blev et medlem af Hells Angels og hans kammerat i en retssag i Randers dømt for en stribe indbrud rundt om i Jylland.
HA-rockeren Peter Thorsted Jensen blev idømt fængsel i to år og ni måneder.
De studerede nøje fotos af husene og noterede det omhyggeligt ned, hvis de for eksempel fik øje på Ægget-stole, PH-lamper og andre effekter.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik