Opskrift på succes: Mød manden bag Tiger og Folkehuset Absalon

Lennart Lajboschitz er hovedperson i det 4. afsnit af TV 2 Lorrys reportageserie Frontløberne.

Se programmet her

Han har åbnet mere end 900 Tigerbutikker i hele verden. Sidste år havde han 250.000 gæster i sin nedlagte kirke, Folkehuset Absalon på Vesterbro i København. Og hvem ved, måske venter den næste succes i det nyerhvervede Hotel Hornbækhus. Se programmet på TV 2 Lorrys egen kanal mandag kl. 19.55 eller allerede nu her.

Hovedpersonen i 4. afsnit af TV 2 Lorrys reportageserie Frontløberne står ikke stille ret længe ad gangen. Heller ikke selvom har han tjent en formue og med god samvittighed kan læne sig tilbage. Men Lennart Lajboschitz har et mål, der er større end egen succes. Han vil bringe folk sammen. Derfor købte han i sin tid Absalon Kirke på Vesterbro og omdannede den til et folkehus med 60 ugentlige arrangementer og fællesspisning hver aften kl. 18.00.

- Vi har stor succes med det, fordi folk savner noget, de kan deltage i. De vil ikke bare være betragtere. De vil gerne være dem, der er de aktive selv. Det er jo sjovt, fordi i Absalon sælger vi ikke ret meget alkohol. Det er fordi folk har det rigtig sjovt uden at drikke. Og det er fordi, at de er aktive, siger han i programmet

Frontløberne er en reportageserie, hvor vi følger seks mennesker, der alle har haft stor succes – og som nu bruger den succes på at skabe et større fællesskab. Igennem seks måneder har TV 2 Lorry fulgt i hælene på følgende frontløbere:

Dan Husted der introducerede københavnerne for streetfood på Papirøen og som nu står bag, det endnu større, Reffen.

Selina Juul der igennem ti år har haft held med at skabe fokus på madspild både herhjemme og i udlandet.

Team Tvilling der i 2013 gennemførte en Ironman på trods af, at den hele halvdel Peder Mondrup er spastisk lammet. Og som nu har åbnet lokalafdelinger i hele landet og har fået sat fokus på handicappede.

Søren Ejlersen der med sine årstidskasser har været med til at revolutionere aftensmaden i mange danske hjem – og som nu bruger meget af sin tid på Haver til Maver, der skal få børn og unges øjne op for det spiselige i naturen.

Og så Lennart Lajboschtiz som begyndte med at sælge billige paraplyer til Roskilde Festival. Åbnede butikker i hele verden og nu samler folk i Absalon og i Hornbækhus.

Følg serien helt gratis her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik