Opråb til konfirmationsgæster: Tyve stjæler gaven imens du er i kirke

Efterlad ikke konfirmationsgaverne i bilen til gud og hvermand, advarer Nordsjællands Politi.

I morgen, Store Bededag, begynder konfirmationssæsonen igen. Men det er ikke kun højtid for generte teenagere, der er i centrum, det er også nu indbrudstyvene pibler frem. 

For i de seneste år er tyvene begyndt at gå efter konfirmationsgaver.

Tyvene går på rov på parkeringspladserne uden for kirkerne, mens gudstjenesten er i gang. Her står konfirmationsgæsternes biler, fyldt med gaver, nemlig parkeret.

Sidste år gik det ud over biler i både Holte, Virum og Gentofte. 

quote Det er møgirriterende, at det er nødvendigt at advare om, men synlige værdigenstande i en parkeret bil kan lokke personer frem, der ikke er Guds bedste børn. 

Nordsjællands Politi

Derfor er Nordsjællands Politi klar med en lille prædiken, som de selv skriver på Facebook: 

- Skal du med som gæst til en konfirmation, så efterlad ikke gaver og andre værdigenstande i bilen, så Gud og i særdeleshed hvermand kan blive ledt i fristelse. Det er møgirriterende, at det er nødvendigt at advare om, men synlige værdigenstande i en parkeret bil kan lokke personer frem, der ikke er Guds bedste børn. 

- Ser du nogle mistænkelige personer luske rundt nær en parkeringsplads, for eksempel ved en kirke, så tag gerne kontakt til os, så vi kan vurdere, om der er nogen, der muligvis skal straffes for deres synder. Gud kigger måske med, men han ringer ikke til politiet, så der må du gerne træde til, afrundet politiet i vanlig kæk stil.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik