Oplev Lorryland: Allerøds drive-in bio, MTB-spor og Kirkehavegaard

Allerød er en lille perle på Lorrys sommerkort med drive-in biograf, Kirkehavegaard og lange mountainbike-ruter gennem smukt landskab.

Drive-in bio

Smæk benene op, snak, spis take away og bare gør som du vil, mens du ser den nyeste præmierefilm. Det foregår nemlig i din egen bil, hvis du tager i drive-in biografen i Lynge.

Biografen landets eneste, hvor du kan have din bil med, og derfor ser du filmen fra din egen bil med lyden fra bilens radio. Det giver frihed til at gøre alt det, man normalt ikke kan gøre i en almenlig biograf. Man skal hverken tænke på, at man snakker eller larmer for meget. Så smask og smæk benene op i din bil og bliv underholdt af de gode film.

Se og læs mere her

 
 

Kirkehavegård

Midt i byen finder man gården Kirkehavegård, det er en af fire gårde, der ikke blev udflyttet, da man planlagde den resterende by.

Gården er bygget i 1700-tallet, og frem til år 1947 blev gården brugt som avls- og bondegård, men kommunen købte gården, og den bliver nu brugt som kultursted.

Et af de kulturelle tilbud, der er at finde på gården, det er, at der afholdes fem til seks kunstudstillinger årligt. Kunsten er alt fra tegning til keramik og alt der i mellem. Hvis det lyder som noget for dig, kan du lægge vejen forbi den historiske bygning.

Se og læs mere her

 
 

Mandfolk på Mountainbike

30 mennesker, både mænd og kvinder, mødes jævnligt for at nyde de smukke skove og den overvældende natur på cykel.

Det er en bladning af ro og fart, som en sådan tur giver, foruden motionen og den friske luft.

En anden ting, der er fedt ved at begive sig ud på de to hjulede, er, at man får set områder af byen, som man ellers ikke ville have set, såsom Kongedyssen eller grusgraven. Find mere information på deres Facebook side.

Se og læs mere her

Hvis du vil have flere ideer til, hvad Lorrys sommerlandskab byder på, så se mere her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik