Oplev Danmarks førende jazzmusikere i stort show

00:45

Danish Music Awards Jazz hylder cremen af af dansk jazz - se det i morgen kl. 19.45 på Lorry+ eller lorry.dk/tv.

Danish Music Awards Jazz 2017 hylder den danske jazz-branche og sætter det forgangne års danske jazzudgivelser i fokus. Du kan forvente en aften i musikkens tegn med et væld af live-optrædener, et feststemt publikum og en gruppe spændte nominerede kunstnere.

Så organisk, musisk og levende, at man skulle tro, det var løgn.

Ivan Rod fra Gaffa om DMA Jazz 2016

Udover prisuddelingen kommer aftenen til at byde på en perlerække af musikalske indslag. Vi skal høre nykomponeret musik med bigband, møde og mindes giganter, opleve nye spændende musikalske bekendtskaber og udforske grænserne for jazzens væsen.

Så tag med til DMA Jazz og oplev musikkens mysterium og et show, som Gaffa’s Ivan Rod i 2016 kaldte ”så organisk, musisk, ubesværet og levende, at man skulle tro, det var løgn”.

  Foto: Scanpix

6 Danish Music Awards skal uddeles på aftenen:

  • Årets Nye Danske Jazznavn

  • Årets Danske Vokaludgivelse

  • Årets Danske Særudgivelse

  • Årets Danske Jazzkomponist

  • Årets Danske Jazzudgivelse

  • Børnejazzprisen

Og så skal Live Jazz Danmark prisen gives til et af landets spillesteder, der har gjort noget særligt for den levende jazzmusik i årets løb. Og endelig skal en særlig ildsjæl indenfor arbejdet med dansk jazz modtage den eftertragtede P8 Jazz pris.

Danish Music Awards Jazz 2017 sendes på TV2 Lorrys egen kanal Lorry+ lørdag kl. 19.45, og det kan streames frit på lorry.dk/tv fra samme tid.