Opkræves dobbelt husleje

Lejerne i Freyas Kvarter i Greve bliver nu truet med at blive smidt ud af deres lejlighed, hvis ikke de betaler dobbelt husleje. Lejerne betaler nemlig allerede husleje til administrationsfimaet CEJ, som er hyret af konkursboet efter Christian Corell, som stod bag Freyas Kvarter. Men nu vil firmaet Seal Bolig & Erhverv også have husleje fra lejerne, skriver DAGBLADET Køge.

- De sender os nu en slags trusselbreve, hvor de siger, vi bliver smidt ud af lejlighederne, hvis vi ikke betaler husleje til dem inden for tre dage. Men vi betaler jo allerede vores husleje til CEJ, fortæller en af lejerne, René Kloe, der ikke har tænkt sig at betale dobbelt husleje.
Seal Bolig & Erhverv er ejet af Christian Corells kone, Jytte Bach Correll, og Christian Corell solgte boligerne i Freyas Kvarter til sin kones firma. Men konkursboet efter Christian Corell har tidligere bestridet salget, fordi lejerne skulle have haft mulighed for at købe boligerne, inden Correll overdrog dem til sin kone. Derfor har kuratorerne i Christian Corrells konkursbo bedt CEJ om at administrere boligerne.
Det mener Seal Bolig og Erhvervs direktør, Niels Holme Pedersen, er en fejl, og derfor opkræver firmaet fortsat husleje.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185848-6-1920x1280we

playNu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

60_percent

playCoronarestriktioner på vej i 17 hovedstadskommuner, erfarer TV 2

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere