Opfordring fra politiet: Del ikke video fra skuddrab

Efter skuddrabet i Ishøj søndag aften, bliver en privat videooptagelse delt på nettet og bragt hos flere medier. Men politiet opfordrer til ikke at dele den.

En video, der viser søndagens skudepisode i Ishøj, hvor en 22-årig mand blev dræbt, florerer lige nu på de sociale medier.

Politiet opfordrer alle til ikke at dele videoen på grund af sagens alvorlige karakter, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den 22-årige mand mistede livet søndag aften, da der blev løsnet skud mod en sort Audi på Gildbrovej i Ishøj.

Politiet fik anmeldelsen klokken 21.16, og da de kort efter nåede frem til stedet kunne det konstateres, at to mænd var såret af skud.

En 22-årig mand var i kritisk tilstand og blev siden erklæret død og en ligeledes 22-årig mand var blevet ramt i ballen og er nu meldt uden for livsfare.

De pårørende er underrettet i sagen.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

På nuværende tidspunkt tyder efterforskningen på at skyderiet var et opgør i det kriminelle miljø. 

For at genetablere trygheden er Københavns Vestegns Politi talstærkt til stede i området – både med efterforskere, politipatruljer og også den mobile politistation er sat ind i området. Her kan vidner give deres informationer til politiet.

- Der er tale om et voldsomt skyderi ved et beboelsesområde, hvor borgerne skal kunne føle sig trygge. Det hverken kan eller vil vi acceptere og vi har sat massivt ind for at fange gerningsmændene og genetablere trygheden i området, siger politidirektør Kim Christiansen.

Den mobile politistation nær gerningsstedet i Ishøj
Den mobile politistation nær gerningsstedet i Ishøj
Foto: Københavns Vestegn Politi

Vil gerne høre fra vidner

- Vi opfordrer alle vidner i denne sag til at kontakte os telefonisk på 114 eller komme forbi vores mobile politistation. Det er også muligt at ringe til den mobile politistations Tryghedstelefon på 51 149 114, siger politidirektøren.

TV 2s reporter var på stedet søndag aften og kunne berette om en sort Audi fyldt med skudhuller.

- Vi befinder os ude bag afspærringen, og ude midt vejen kan man se en sort Audi, som det er gået ud over. I den åbne bildør kan man se adskillige skudhuller, og en af ruderne er knust, sagde TV2-reporter Anders Lindemann, der samtidig rapporterede, at der lå adskillige patronhylstre på vejen.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik