Online supermarked udvider levering

Nemlig.com vækster, og derfor udvider online supermarkedet nu deres udleveringsservice til yderligere to kommuner i Nordsjælland.

Flere og flere danskere foretrækker i dag at handle dagligvarer på nettet, så de kan spare tid ved ikke at behøve at hente varerne selv.

Det mærker man især til hos onlinesupermarkedet nemlig.com, som er i rivende vækst.

Online supermarkedet har derfor at udvide deres leveringsområde fra uge 8, så 78.000 nye hustande på Sjælland og Fyn også kan få leveret dagligvarer og måltidskasser lige til hoveddøren. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse,

Ifølge nemlig.com dækker udvidelsen i TV 2 Lorrys sendeområde de nordsjællandske kommuner Halsnæs og Gribskov.

- Ved at udvide vores leveringsområde gør vi det endnu nemmere for flere danskere at få mere fritid i hverdagen. Vores kunder kan spare 3-4 timer om ugen på indkøb, og det er der rigtig mange forbrugere, der gerne vil, da vi løbende bliver kontaktet af danskere fra hele landet, der spørger til levering i deres område, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Vækst på 25 procent

Med den seneste udvidelse dækker nemlig.com i dag 62 procent af alle danske husstande.

Nemlig.com havde i det seneste skæve regnskabsår 2017/2018 en vækst på 25 procent svarende til 234 millioner kroner.

Onlinesupermarkedet blev lanceret tilbage i august 2010, men trods den stigende vækst er det ifølge Dansk Handelsblad endnu ikke lykkedes at gøre selskabet til en overskudsforretning. Det skriver Dansk Handelsblad.

I årsregnskabet, der blev afsluttet med udgangen af juli 2018, kom selskabet ud med et minus på 80 millioner kroner.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik