Omstridt caféejer er gået konkurs

I sommer lukkede en af café Sommersko, og nu er hele cafékongens selskab gået konkurs.

Caféejeren Bahram Sali Belverdi, som blandt andet var ejeren bag Café Sommersko, er gået konkurs med sit selskab.

Det bekræfter kurator Boris Frederiksen overfor Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at det selskab, der hedder Sari Stella ApS, er gået konkurs 22. januar 2018, og at jeg er udpeget som kurator. Selskabet, der er gået konkurs, har samme ledelse, som firmaet Sommersko Cafe & Bar ApS, der gik konkurs tilbage i august, siger Boris Frederiksen til Ekstra Bladet. 

På Statstidende fremgår det desuden, at Sø- og Handelsrettens skifteret har taget selskabet Sari Stella ApS under konkursbehandling på efter en begæring modtaget den 07.09.2017.

Ejeren bag selskabet er Bahram Sali Belverdi, som tidligere har været i medierne op til flere gange.

Senest meddelte han i august måned, at en af Københavns ældste caféer med 41 år på bagen, Café Sommersko, måtte lukke. 

Tidligere dømt for skattesvig og vold

- Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Café Sommersko ikke længere kan opretholdes økonomisk, skrev han dengang i en pressemeddelelse.

- Samtidig er jeg bevidst om, at min persons forbindelse til selskabet, der som de fleste ved har kostet mange tæsk i pressen, også har sin del af grunden, skrev ejeren.

Belverdi er desuden tidligere dømt for at benytte sort arbejdskraft på sine caféer, ligesom han er dømt for skattesvig. Endvidere er han dømt for vold mod to forskellige kvinder. 

Ekstra Bladet har forsøgt at komme i kontakt med den nu tidligere cafékonge, men det har ikke været muligt, skriver avisen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik