Ole Palmå stopper som direktør i Brøndby

Ledelsesuroen i Brøndby IF fortsætter. Ole Palmå stopper som administrerende direktør i klubben, mens tre medlemmer forlader bestyrelsen.

Det er kun lidt over et halvt år siden, at Ole Palmå tiltrådte som direktør i klubben, og han er den tredje i rækken af direktører, som forlader klubben før tid.

Før Ole Palmå nåede Frank Buch-Andersen at være direktør i Brøndby i et halvt år, og forinden var det Hermann Haraldsson, som kun var direktør i klubben i lidt over et år.

Udover Ole Palmå forlader de tre bestyrelsesmedlemmer Niels Roth, Ole Staxen, og Kurt Larsen også klubben.

Dermed forstærkes billedet af Brøndby som en klub i dyb ledelsesmæssig krise. Siden Per Bjerregaard besluttede at forlade direktørposten og blive formand i klubben, har man ikke været i stand til at finde en langtidsholdbar løsning i direktørstolen.

Hermann Haraldsson blev fyret af Bjerregaard selv, mens Frank Buch-Andersen selv sagde op. Ifølge vedholdende historier i medierne havde de begge haft store konflikter med netop Per Bjerregaard.

Haraldsson og Bjerregaard var blandt andet ikke enige om, hvorvidt Brøndby skulle investere i Brøndby Hallen, ligesom det flere steder er blevet fremhævet, at Bjerregaard fandt, at Haraldsson agerede for illoyalt over for klubben.

Frank Buch-Andersens konflikt med Per Bjerregaard blev udløst, da direktøren angiveligt førte angiveligt kniven, da Anders Bjerregaard sidste år forlod posten som sportschef i klubben.

Den officielle melding var, at Bjerregaard gik selv. De uofficielle historier gik på, at Buch-Andersen orkestrerede bestyrelsen i at gå mod Per Bjerregaard og skille sig af med dennes søn.

Brøndby har leveret meget svingende præstationer i Superligaen i dette efterår, og klubben er også slået ud af Europa League og den danske pokalturnering.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik