Øl brygget specielt til dig

Det lille fritidsbryggeri Roskilde Øl fra Viby tilbyder nu kunderne, at de kan designe deres egen helt personlige øl med lige den smag og duft, der passer til fødselarens personlighed eller til brudeparrets smagsløg, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Jeg har hørt om personlige øl-etiketter, men ikke om en personlig øl. Og det er jo en idé helt i takt med tiden, så det kunne godt gå hen og blive en vældig succes, vurderer trendforsker Henrik Vejlgaard.
Kunderne designer deres personlige øl i samarbejde med brygger René Hansen, der begyndte at specialdesigne øl, da han fik en henvendelse fra et brudepar sidste år.
- Det er jo noget, vi kan gøre, fordi vi er så små. Det her kan de store bryggerier slet ikke lave, så det er da noget, vi vil satse på, siger han.
Roskilde Øl brygger ned til 80 liter specialdesignet øl, og det koster kunderne omkring 1720 kroner eksklusiv moms - alt efter, hvilke råvarer de ønsker, der skal i.
Ifølge trendforskeren dikterer tiden, at de produkter, vi køber, ikke kan blive personlige nok.
- Særligt i USA kan du få alt fra personlige kondisko til dit eget monogram, du kan mærke dine bøffer med. Så en personlig øl er lige i øjet, forklarer Henrik Vejl­gaard. Udover festlige lejligheder forhandler Roskilde Øl lige nu med tre butikker, der også vil have deres egen, unikke øl.
- Jeg elsker at lave de her personlige øl, fordi det ikke bare gør kunderne glade, det er også enormt udviklende for mig som brygger, siger René Hansen og oplyser, at det minimum tager tre måneder at fremstille en helt ny øl.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik