Oh happy day: Gospelfestival fejrer 10-års jubilæum i Tivoli

Danmarks største gospelfestival fejrer i weekenden 10-års jubilæum på Tivoli.

Selvom fællessang oftest forbindes med Bakken snarere end Tivoli, så står weekenden i den københavnske forlystelsespark netop i fællessangens tegn.

quote Jeg håber, at gæsterne på festivalen får et skud energi til næste uge, hvor de tænker 'ej, jeg har faktisk lyst til at bevæge mig, jeg har lyst til at danse, jeg har lyst til at synge'.

Sofie Hermind, dirigent i Revelation Gospel Choir

1.800 gospelentusiaster fylder Tivoli med korsang, når Tivoli Gospel Festival fejrer 10-års jubilæum på Plænen, i Pantomimeteatret og i Orangeriet.

Dermed er der rig mulighed for forlystelsesparkens gæster for at lægge ører til klasikkere som Oh Happy Day eller Take My Hand, Precious Lord, når parken fyldes med fællessang.

Spørger man, Sofie Hermind, der er dirigent i koret Revelation Gospel Choir, så handler festivalen om især to følelser: glæde og livsenergi.

- Jeg håber, at gæsterne på festivalen får et skud energi til næste uge, hvor de tænker 'ej, jeg har faktisk lyst til at bevæge mig, jeg har lyst til at danse, jeg har lyst til at synge'. Hvis de tager det med, så er jeg glad, siger hun.

Festivalen fortsætter søndag, når de første optrædende går på scenen klokken 11.30.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik