Offer for trippeldrab var lærer på privatskole

Den 23-årige Suhaib Jaffar blev likvideret i lejlighed på Frederiksberg. Hans arbejdsplads er i sorg.

De tre unge mænd, der onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, har alle relationer til det københavnske rocker- og bandemiljø.

Efter de brutale likvideringer tegner der sig imidlertid også et billede af nogle unge mennesker, der havde stor betydning for venner, familie og kolleger.

På Iqra Privatskole på Nørrebro er lærere og elever således i sorg. Af en meddelelse på skolens hjemmeside fremgår det, at den 23-årige Suhaib Jaffar indtil sin pludselige død arbejdede som idrætslærer på skolen.

- Vi vil med stor sorg informere jer om, at vi i går har mistet en lærer, vores kollega og en del af Iqra-familien, skriver skolens ledelse.

- Hans død berører os dybt, og vi sørger over vores tab, lyder det videre.

Eleverne blev informeret om den 23-åriges pludselige død torsdag, og skolen gør forældrene opmærksomme på, at deres børn kan få brug for at tale om hændelsen.

- Vi er der for jeres børn, hvis de vil tale om det, og I må også meget gerne tale med dem hjemme om, hvordan vi som muslimer forholder os til død og tab.

Et af sagens andre ofre er Mike Vinther. Han blev 24 år. Til Ekstra Bladet fortæller hans storesøster Celina Vinther om den store sorg.

- Mike var verdens bedste lillebror. Han fortjente slet ikke, at hans liv skulle slutte nu, fordi han havde et langt liv foran sig, skriver hun i en e-mail.

- Jeg vil altid huske min lillebror som et kanon menneske, der altid var glad og smilende og havde masser af glimt i øjet, lyder det videre fra søsteren.

Den tredje unge mand, der blev likvideret i lejligheden på Frederiksberg, er den 19-årige Phillip Rasmussen.

Hans familie eller nærmeste pårørende har - så vidt vides - ikke ytret sig offentligt.

Fredag eftermiddag har politiet endnu ikke anholdt nogen for det tredobbelte drab, der angiveligt fandt sted, mens mændene lå og sov natten til onsdag.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at bekræfte ofrenes navne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik