OB spolerer FC Helsingørs store dag

FC Helsingørs første hjemmekamp i Superligaen endte med et nederlag.

Mandag aften spillede FC Helsingør den første hjemmekamp i Superligaen med OB som gæst.

Foran rekordmange tilskuere på Helsingør Stadion, 3984, var det udeholdet, der sejrede, da Anders K. Jacobsens to mål sikrede fynboerne en 2-0-sejr.

OB sad på spillet i første halvleg og gik fortjent til pause med en 1-0-føring. Kort inde i anden halvleg kom udeholdet foran med 2-0, og derfra var sejren aldrig i fare, skriver Ritzau.

Fynboerne rejste hjem med sejren og sæsonens første tre point.

Mange fejl fra Helsingør

Efter en stille indledning uden de store chancer begyndte OB at få overtaget.

Fynboernes overtag blev belønnet efter 23 minutter, da Mathias Greve spillede Anders K. Jacobsen fri foran mål, hvorfra angriberen sikkert omsatte til 1-0.

Helsingør lavede mange fejl i opbygningsspillet, og OB fortsatte med at styre spillet.

Helt til sidst i første halvleg kom hjemmeholdet dog til sin hidtil største chance. Bolden havnede hos en helt fri Mathias Johannsen, men OB-keeper Sten Grytebust reddede forsøget.

Bedre anden halvleg

Hjemmeholdet kom bedre ud til anden halvleg, men blev straffet af en fynsk omstilling efter 52 minutter.

OB-backen Ryan Johnson Laursen lagde bolden fladt ind i feltet til Anders K. Jacobsen, der gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Kampen var mere jævnbyrdig efter fynboernes andet mål, men hjemmeholdet kom aldrig for alvor tæt på at tage point med fra kampen, og OB vandt 2-0.

Dermed hentede OB sæsonens første sejr, mens Helsingør fortsat er uden point - også i åbningskampen mod de andre oprykkere fra Hobro, måtte helsingoranerne se sig slået.